У столиці Росії Москві проходять масові протести через вибори в міську думу, які відбудуться 8 вересня. Між протестувальниками й правоохоронцями почалися сутички. Так, російські правоохоронці вирішили затримати чоловіка, що проїжджав повз.

Відповідне відео опублікували очевидці.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На кадрах ролику видно, як російські гвардійці намагаються затримати чоловіка кавказької національності. Він саме проїжджав повз мітингу на авто. Однак у силовиків не вдалося цього зробити.

Зазначимо, що зараз невеликі групи протестувальників починають викрикувати лозунги, але їх відтісняє ОМОН. Варто зазначити, що поліцейські діють жорстоко - б'ють людей кийками, кілька протестуючих отримали травми. Час від часу відбуваються затримання.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Причиною протесту стало те, що Московський міський виборчком відмовив усім кандидатам-самовисуванцям у виборах до міської думи у 43-му виборчому окрузі. Російська опозиція заявляє, що її представникам відмовляють у реєстрації незаконно. Участь і акції взяли близько 3500 тисяч осіб.

Нагадаємо, що ми писали про вибухи, ОМОН, крики й стогін: на мітингу в Москві росіян б'ють і принижують, коїться пекло.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що терпець урвався, режиму Путіна скоро кінець: Росія вийшла на масові протести, відео.

Також портал "Знай.ua" інформував, що Зеленський особисто зателефонував Путіну: звільнення моряків, закінчення війни на Донбасі та інші теми перемови.