Ймовірна донька президента РФ Володимира Путіна Марія Воронцова є співвласницею компанії, яка бере участь у реалізації великого приватного інвестиційного проекту – багатофункціонального медкомплексу. Про це повідомляє "Російська служба BBC".

Проект буде присвячений методам боротьби з раком. Будівництвом комплексу займається створене в 2019 році акціонерне товариство "Нова медична компанія" (Номеко). Проект обійдеться в 40 млрд рублів, його підтримують російські чиновники та бізнесмени.

Марія Воронцова

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Серед акціонерів "Номеко" є Марія Володимирівна Воронцова. Саме так звуть старшу доньку Володимира Путіна. Варто відзначити, що близький друг сім'ї Путіна підтвердив Бі-бі-сі, що це старша донька російського президента.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

При цьому Воронцову періодично показують по ТБ. Вона з'являється в сюжетах "Росії 1" і "Росії 24" з 2017 року.

Марія Воронцова

У попередніх сюжетах Воронцову титрували як наукового співробітника НМИЦ ендокринології моз. Примітно, що людину з таким ім'ям і посадою The New Times називав старшою донькою Путіна.

Нагадаємо, що Володимира Путіна знову висміяли в мережі через його зріст.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський після завершення виборів у Раду оптимістично оцінив своє спілкування з Путіним.

Також портал Знай.uа писав, що слова Володимира Путіна про Україну стали приводом для появи гнівних коментарів у мережі.