Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей у своїй прощальній промові звинуватила президента Росії Володимира Путіна у брехні через його критику лібералізму. Відповідну заяву було зроблено у середу, 17 липня.

"Популістські рухи обрали політику роз'єднання, обираючи ворогів, щоб звинуватити їх у всіх наших проблемах, і знайти прості відповіді. Роблячи це, вони просувають поляризаційну політику, яка сприймає світ як "ми" і "вони", в'язницю "переможців" і "переможених". У цій системі компроміси і співробітництво через міжнародні інститути вважаються ознакою слабкості, а не сили", – заявила вона.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тереза Мей

За словами Мей, Путін продемонстрував такі настрої напередодні саміту G20 в Японії, коли назвав ліберальну ідею застарілою.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

"Це цинічна брехня. Рівень життя у ліберальних демократіях, таких як Великобританія, Франція і Німеччина, не йде у порівняння з рівнем життя у Російській Федерації. І факт, що він вважає за потрібне озвучити те, що він сказав, говорить про загрозу нашим цінностям, які ми повинні захищати", – підсумувала вона.

Нагадаємо, Тереза Мей одним поглядом показала, як світ повинен реагувати на Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тереза Мей емоційно заявила про відставку.

Також портал Знай.ua писав, Меркель, Трамп і Єлизавета II оригінально привітали Зеленського.