Зовсім нещодавно принц Гаррі і його дружина Меган Маркл стали батьками. Меган народила первістка, якого назвали Арчі. Однак на противагу герцогині Кейт Міддлтон, яка відразу після пологів демонструвала світу ідеальну фігуру, Меган Маркл вразила тим, як сильно набрала вагу.

Особливу увагу привернули свіжі знімки герцогині, яка на тлі Кейт Міддлтон стала виглядати ще більше. Про це написали прихильники королівської сім'ї в прес-службі Кенсінгтонського палацу в Instagram.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, у суботу, 13 липня, Кейт Міддлтон і Меган Маркл разом відвідали фінал Уімблдонського турніру. Також з ними в ложі сиділа сестра Кейт Міддлтон Піппа.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Для виходу в світ Кейт Міддлтон вибрала елегантне зелену сукню від Dolce&Gabbana вартістю близько 2700 доларів. Меган Маркл ж була одягнена у спідницю від Hugo Boss і блузу Givenchy.

Зазначимо, що з дня пологів пройшло вже майже два місяці, але фігура молодої мами як і раніше далека від тієї, що була до пологів.

Нещодавно велика кількість жителів Англії висловилися про те, що герцогині Меган Маркл не зможе впоратися з вихованням сина. Після того, як папараці сфотографували перший вихід герцогині і Арчі у світ, фешн-експерти заявили, що молода мама неправильно несе малюка.

Фото з Арчі були зроблені на благодійному турнірі з поло, куди Меган і Кейт Міддлтон разом з дітьми приїхали підтримати принца Вільяма. Це перший публічний вихід королівської сім'ї після хрещення Арчі. На фото Меган Маркл виглядає змученою.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі вперше показали хресних маленького Арчі.

Як повідомляв Знай. ua, британські ЗМІ жорстко образили Кейт Міддлтон.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл дали нове прізвисько за її дику поведінку.