У Москві проходить акція з вимогою допустити незалежних кандидатів на вибори в міську думу, які відбудуться 8 вересня. Російська опозиція заявляє, що її представникам відмовляють у реєстрації незаконно.

Відповідне відео з'явилося у соціальній мережі Twitter на сторінці видання "Медуза" з'явилося відео, на якому протестувальники зустрічають пропагандистів із НТВ

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ініціатором акцій протесту виступив російський опозиціонер Олексій Навальний, а колону очолили опозиційні політики Любов Соболь та Ілля Яшин. Під час походу в мерію Москви натовп протестуючих вигукувала гасло "Допускай!".

За даними видання, у Москві почалися заворушення з поліцією через акції.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Причиною протесту стало те, що Московський міський виборчком відмовив усім кандидатам-самовисуванцям у виборах до міської думи у 43-му виборчому окрузі. Участь і акції взяло близько тисячі учасників.

Зазначимо, що у підсумку до виборів в 43-му окрузі столиці допустили лише трьох кандидатів – представників парламентських партій КПРФ, ЛДПР і "Справедлива Росія". За законом їм не потрібно збирати підписи.

Нагадаємо, що нове фото Путіна довело мережу до істерики: "Бронештани, броневзуття і бронеботокс".

Раніше портал "Знай.ua" писав, що вся гірка суть путінських паспортів помістилася в одну карикатуру: це потрібно бачити.

Також портал "Знай.ua" інформував, що Зеленський особисто зателефонував Путіну: звільнення моряків, закінчення війни на Донбасі та інші теми перемови.