У понеділок вранці пересічні лондонці стали свідками чергового трюку з боку екстремала. Чоловік, очевидно натхненний історіями про Спайдермена, заліз по скляний поверхні на вершину хмарочоса Шард – найвищої будівлі Західної Європи.

За інформацією лондонських полісменів, їх викликали на місце події в п’ятнадцять хвилин на шосту, повідомивши про чоловіка, що піднімався на хмарочос.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Офіцери поліції повідомили, що їм вдалося затягти чоловіка всередину, проте арештовувати вони його не стали. Після профілактичної бесіди його відпустили додому.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Хмарочос Шард було побудовано у 2012 році до Олімпійських ігор. Завдяки оглядовому майданчику, будівля одразу завоювала популярність серед туристів і стала одніє з найпопулярніших лондонських архітектурних пам’яток.

Назва хмарочоса The Shard в перекладі з англійської означає «шматок скла» і на всі 100%відповідає цій назві. Тисячі скляних панелей, якими облицьовано хмарочос, сяють на сонці, притягаючи погляд. Всередині хмарочоса розмістилися офіси, квартири, палісадники і навіть готель.

Розташований недалеко від Лондонського мосту, Шард має висоту 310 метрів і є будівлею для офісів, ресторанів, торгівлі та готелю.

Нагадаємо, що харківський ромео влаштував дике побачення у електричці: любов

Як повідомляв Знай.uа, що у Британії виявлено тіло спадкоємця престолу, "згорів" на оргії

Також Знай.uа писав, оголена киянка облюбувала прозорий міст Кличка