Моторошна авіакатастрофа забрала життя кількох людей, серед яких був відомий мільярдер. У момент трагедії на борту вертольота перебувало сім осіб, вижити не вдалося нікому.

Про це повідомляє видання POLITEKA.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Авіакатастрофа сталася на Багамських островах, у четвер, 4 липня. Там впав вертоліт, на борту якого знаходився відомий американський мільярдер Крістофер Клайн та його донька. Відзначається, що повітряне судно прямувало з островів в місто Форт-Лодердейл, яке знаходиться в штаті Флорида.

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Після того, як вертоліт злетів, він зник з радарів, а потім впав в Атлантичний океан. До місця події були викликані рятувальники. Вони виявили тіла загиблих. Повідомляється також, що на борту було чотири жінки і троє чоловіків.

Зазначимо, що у п'ятницю, 5 липня, Крістоферу Клайну виповнилося б 61 рік. Тому мільярдер летів на святкування свого Дня народження. Інформацію про авіакатастрофу вже підтвердив губернатор Західній Вірджинії Джим Джастіс, який також висловив співчуття близьким загиблого мільярдера.

За оцінкою авторитетного видання Forbes, статки бізнесмена Крістофера Клайна, який займався вугільним бізнесом, становило 1,8 мільярда доларів. Свою діяльність, яка приносила Клайну прибуток, бізнесмен зосередив на території Західної Вірджинії. У вугільній галузі також працювали його батько і дід. У 2011 році пожертвував п'ять мільйонів доларів медичного факультету Західній Вірджинії. У 2015 році пожертвував мільйон доларів для передвиборної кампанії Джеба Буша. У нього було два шлюби, які закінчилися розлученням і четверо дітей.

Причини падіння вертольота, на борту якого знаходився мільярдер, поки не називаються. Слідчій групі належить встановити обставини трагедії на Багамських островах, яка забрала життя одразу сімох людей.

Нагадаємо, що під Харковом впав військовий літак: нові фото змусили копів терміново почати розслідування.

Як повідомляв портал Знай.ua, польський корабель отримав пробоїну під час навчань НАТО

Також Знай.ua писав, спливла правда про НП на підводному човні Путіна: заживо згоріли 7 капітанів першого рангу.