У Білорусі сталася НП. Під час святкування Дня незалежності один із феєрверків вибухнув просто на землі. В результаті інциденту загинула жінка, є постраждалі.

Про це повідомили очевидці та опублікували фото та відео НП у соціальних мережах. Слідчий комітет і Міністерство оборони підтвердили інформацію про подію.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після вибуху феєрверку сильні поранення отримала жінка, яка спостерігала за салютом на березі річки Свіслоч. Її забрала швидка медична допомога. "Впала на землю і лежала без свідомості, дуже сильно стікала кров'ю. Забрала швидка", – розповіли очевидці. Слідчий комітет Білорусі повідомив, що лікарі не змогли врятувати постраждалу.

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Одна з мешканок Мінська, яка знаходилася в районі Стели "Мінськ — місто герой", повідомила, що приблизно на третій хвилині салюту пролунали два потужних вибухи. Потім залпи біля стели припинилися, тоді як в інших точках міста салют тривав. Вибух був такої сили, що в приміщеннях поблизу повибивало вікна.

Повідомляється, що було поранено й інших глядачів феєрверків. Зокрема, сильні травми отримав підліток, який спостерігав за дійством у компанії друзів.

"Дивилися феєрверк за дамбою, на набережній. Вибухнув салют, у Єгора різко нога стала боліти, він упав від болю. Ми взагалі не бачили — осколок до нього прилетів чи що. Подряпина велика, штанину порвало", – поділився його друг.

Нагадаємо, що під Харковом впав військовий літак: нові фото змусили копів терміново почати розслідування.

Як повідомляв портал Знай.ua, польський корабель отримав пробоїну під час навчань НАТО

Також Знай.ua писав, спливла правда про НП на підводному човні Путіна: заживо згоріли 7 капітанів першого рангу.