У середу, 3 липня, президент РФ Володимир Путін підписав закон про призупинення Росією дії договору РСМД (Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності).

Як відомо, США офіційно повідомили РФ про призупинення своєї участі в цьому договорі і про початок процедури виходу з нього нотою Держдепу 2 лютого 2019.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Довідка: договір про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності був підписаний 8 грудня 1987 року лідером СРСР Михайлом Горбачовим і президентом США Рональдом Рейганом.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Варто відзначити, якщо угоду буде розірвано, то Кремль і Вашингтон знову отримають можливість розміщувати подібне озброєння, нарощувати ядерний потенціал і лякати його застосуванням весь світ, а отже, почнеться нова гонка озброєнь.

Нагадаємо, тимчасовий керівник посольства США в Україні Вільям Тейлор заявив, що з нетерпінням чекає на співпрацю з новим парламентом і Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.uа, за головний пост в Європейському парламенті змагаються кандидати з Німеччини, Іспанії, Італії та Чехії.

Також портал Знай.uа писав, що Путіна на G20 змусили відповісти по справі MH17.