Саміт G20 офіційно стартував в японській Осаці з невеликим запізненням: президенти РФ і ПАР Володимир Путін і Сиріл Рамафоса затрималися на двосторонній зустрічі. В рамках саміту пройдуть переговори Путіна і Трампа.

Путін та Трамп

Проте, ЗМІ відзначають, що Дональд Трамп і Володимир Путін встигли поспілкуватися неофіційно, "на ногах", ще до початку саміту. Перед початком першого робочого засідання пройшла традиційна для подібних заходів церемонія фотографування. На яку президент США І Росії прийшли разом і жваво розмовляли.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лідери країн встигли обмінятися парою фраз перед початком першого робочого засідання. Після чого Трамп поплескав Путіна по плечу.

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Прес-секретар російського президента повідомив, що ніяк серйозних питань не вирішувалося. Лідери держав тільки привітали одне одного.

Трамп перед поїздкою в Японію заявив журналістам, що очікує "хорошоїго розмови" з Путіним. При цьому американський лідер додав: "Але що я скажу, це не ваша справа".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ця зустріч стала третьою для Трампа і Путіна і першою з грудня 2018 року, коли Трамп скасував переговори з главою РФ в Аргентині.

Зазначимо, що саміт буде проходити 2 дні. Його перше засідання буде присвячене питанням глобальної економіки, торгівлі та інвестицій.

Нагадаємо,стало відомо, що заважає зустрічі Зеленського та Трампа.

Раніше Знай.ua повідомляв, Де Ніро, Стівен Кінг і Лоуренс Фишборн потужно виступили проти Путіна.

Також Знай.ua писав, Трамп офіційно оголосив про початок своєї передвиборчої кампанії.