Майже кожна новина про королівську сім'ю пов'язана не так з Її Величністю Єлизаветою II чи її спадкоємцями, як із невістками принца Чарльза - Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Вони різні, і їхні прагнення теж - Меган просто хоче робити все по-своєму, а Кейт – хоче просто виконувати обов'язки дружини спадкоємця престолу, слідуючи протоколу. Однак, складається враження, що вони весь час змагаються між собою: в популярності, відповідно до статусу, - у всьому поспіль.

Але сьогодні, схоже, перемога за Кейт, адже королева вирішила офіційно передати їй посаду, яку сама займала цілих 67 років - з моменту своєї коронації.

Йдеться про заступництво над Королівським товариством фотографії, яке було засноване в 1853 році для ознайомлення і залучення інтересу до цього мистецтва. Першою головою організації була королева Вікторія.

Товариство складається з понад 11 тисяч осіб, і воно проводить близько 500 заходів не лише в Сполученому Королівстві, але і по всьому світу.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Зрозуміло, що у віці Єлизавети цілком логічно делегувати подібні посади іншим представникам королівської сім'ї. Однак, цілком очевидним є і те, що таким чином Королева в черговий раз проявила прихильність до дружини свого онука і майбутнього короля.

До того ж усім відомо, що Кейт сама захоплюється фотографією - більшість офіційних знімків своїх дітей вона робить самостійно, і виходить дуже щиро і невимушено. Відомий лондонський фотограф Бронвен Шарп помітив, що їй прекрасно вдається ловити справжні не постановочні моменти.

Герцогиня Кембриджська з 2017 року є почесним членом Королівського фотографічного товариства.

Головний операційний директор товариства Майк Тейлор сказав, що для них величезна честь мати герцогиню Кембриджську в якості покровителя, особливо при її особистому інтересі до фотографії.

Нагадаємо, стало відомо, хто в королівській родині є улюбленцями Єлизавети II – це не принц Гаррі і Меган Маркл і не принц Вільям з Кейт Міддлтон.

Як повідомляв портал Знай.ua, між принцами Гаррі і Вільямом стався фатальний розкол

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон готується до нової ролі