Герцогиня Сассекська Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі знову на шпальтах популярних видань. Цього разу преса пише про новий скандал, я який було втягнуту королівську пару.

Як стало відомо, цього разу шанувальникам не сподобалося те, як колишня американська акторка вирішила привітати принца Вільяма з днем народження.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У день 37-річчя старшого сина принцеси Діани та принца Чарльза герцоги Сассекські залишили Вільяму послання Instagram-акаунті з наступними словами: "З днем народження, Ваша Королівська Високість принц Вільям".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Все б нічого, проте фанати запідозрили недобре, їм здалося, що привітання вийшло занадто сухим і нещирим.

Користувачам здалося дивним, що принц Гаррі адресував такі слова своєму рідному брату. До слова, за тиждень до цієї події, королівська родина святкувала день народження чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпу. Тоді подружжя також привітало в соцмережі дідуся принца Гаррі, але риторика повідомлення була зовсім іншою.

Перерахувавши для початку покладені титули принца, вони написали: "З днем народження, дідусю! Бажаємо тобі самого щасливого дня - твого 98-річчя!" А герцогиня від себе додала: "Ви робите королеву такою щасливою! Побажаю і щастя Вам!" І додала эмоджи - тортик зі свічкою.

Різниця здалася передплатникам суттєвою. Таку поведінку принца Гаррі пов'язують з Меган Маркл. Адже саме під її впливом він став вести себе відсторонено і звузив коло свого спілкування, виключивши самих близьких.

Нагадаємо, принц Вільям готується до весілля, у нього - почесна роль.

Раніше Знай.uа повідомляв, кортеж Міддлтон і принца Вільяма спровокував ДТП.

Також Знай.uа писав, Єлизавета II не покликала Меган Маркл на головне свято року.