В мережі їдко висміяли "Пряму лінію" з Путіним. Відповідну заяву зробив Валерій Соловей в інтерв'ю RTVI. За його словами, деякі дуже високопоставлені федеральні чиновники відверто сміялися над промовами лідера РФ.

Зокрема, Путін виразно не має жодного уявлення про справжню ситуацію в країні, оскільки його оточення сформувало навколо нього "віртуальну реальність", у якій все добре.

"Це коли Путіну ставлять питання "Чому нам так погано живеться?" , а він відповідає "Вам живеться добре", - йдеться у повідомленні.

путін

"Пряма лінія" є певним пережитком минулого, який отримав статус "ритуалу", так як саме дійство вже втратило всякий сенс і будь-який статус. Однак такий формат "спілкування" близький людям, у яких в’їлося радянське минуле. Для них це теперішнє.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Соловей акцентував увагу на тому, що такий формат "спілкування" давно не дає навіть ілюзії, яка необхідна суспільству, так як навіть в Росії вже хочуть "чесності і справедливості".

Путін

Користувачі вчинили бунт коментарями, висловлюючись їдко на адресу Путіна.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Почему бы и нет, вполне могут. Но отвечать таким отворотом-поворотом как-то не по-президентски тоже", "Расскажите на какие площадки пойти врачу, учителю, пожарному... В моно-городах. Или уволиться (как завещал Медведев)? Речь про некий средний уровень жизни, который ниже чем в Китае и самых захудалых странах европы. Чаще всего про лентяев рассказывают чинуши сидящие на бюджете", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, дочка Пєскова оголосила війну неголеним пахв

Як повідомляв Знай.ua, Ліза Пєскова приголомшила скандальними думками про гомосексуальність.

Також Знай.ua писав, що дочка кремлівського пропагандиста Пєскова затесалася в Європарламент.