Принц Вільям готується відзначити свій 37-й день народження і його дружина, Кейт Міддлтон, підготувала для нього сюрприз. Як інформують ЗМІ, Кейт майструє подарунок власноруч і долучила дітей до цієї справи.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон із творчістю поставилася до відзначення дня народження чоловіка. Разом із дітьми, принцами Джорджем і Луї і принцесою Шарлоттою, герцогиня Кейт заповнила спеціальний фотоальбом сімейними світлинами, дитячими малюнками, колажами та гравюрами.

Аби з подарунка вийшов сюрприз, Кейт Міддлтон упродовж року майструвала його і зберігала в будинку сестри Піппи. Тож принц Вільям не має уявлення про секретні плани дружини і в день свого народження таки отримає сюрприз.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Принц Вільям і Кейт Міддлтон з дітьми

Відомо, що принц Вільям відзначатиме день народження в колі найближчих йому людей. Під час цієї вечірки королівська родина зможе згадати зворушливі моменти спільного життя.

Зокрема, світлинах у фотоальбомі – події, що відбулися за останній рік. Учасниками цих подій є члени сім'ї іменинника. Тож зворушливий подарунок Кейт Міддлтон має припасти до душі принцу Чарльзу.

Нагадаємо, що кортеж Міддлтон та принца Вільяма спровокував ДТП: у тяжкому стані в лікарні.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл не прийшла на найважливіше свято року. Невже королева Єлизавета II не запросила невістку?

"Знай.ua" також писав про те, що Єлизавета II проігнорує найважливішу подію в житті Маркл і принца Гаррі.