На відомих перегонах Royal Askot серед гостей була помічена дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон. Увагу преси привернув дуже цікавий момент, який спровокував гучні обговорення можливої четвертої вагітності герцогині Кембриджської.

Про це пише Express.co.uk.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для світського виходу герцогиня Кембриджська вибрала витончену сукню від Elie Saab ніжно-блакитного кольору, однак шанувальників зацікавив не елегантний образ дружини принца Вільяма, а її дивну поведінку.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Усі помітили, що 37-річна герцогиня постійно трималася за живіт, як це зазвичай роблять дами в положенні,та час від часу прикривала живіт сумочкою. Герцогиня багато часу провела на свіжому повітрі, її супроводжував принц Вільям, всіляко демонструючи, що у їхніх стосунках немає жодних проблем. До слова, нещодавно у ЗМІ поповзли чутки про те, що принц міг зраджувати Кейт з її подругою, через що розлучницю виключили з їхньої компанії.

Британський експерт з материнству Вікторія Дженнінгс (Victoria Jennings), незважаючи на чутки, впевнена, що поки Міддлтон не перебуває в становищі.

"Очевидно, що зараз Кейт занадто захоплена турботою про молодшого сина Луї, який є улюбленцем усієї сім'ї. Думаю, вона хотіла б відкласти народження четвертого малюка на кілька років, щоб насолодитися спілкуванням з старшими дітьми", - вважає вона.

Тому залишається лише чекати на офіційне підтвердження вагітності Кенсингтонським палацом.

Нагадаємо, брат Кейт Міддлтон Джеймс втрапив у халепу.

Як повідомляв портал Знай.ua, кортеж Кейт Міддлтон і принца Вільяма спровокував збив жінку в Лондоні.

Також Знай.ua писав про те, що Міддлтон припустилася фатальної помилки.