Відому мексиканську кторку, зірку "мильних опер" та танцівницю здолала страшна хвороба. Знаменитість померла на 55 році життя.

У Мексиці не стало Едіт Гонсалес. Акторка прославилась завдяки участі у багатьох відомих на весь світ серіалах, таких, як "Дика троянда" та "Багаті теж плачуть". Ще три роки тому жінці поставили невтішний діагноз - рак яєчників. Гонсалес мужньо боролася з хворобою, проходила тривалі курси лікуванн, але хвороба виявилася сильнішою, повідомляє Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У 2017 році у Гонсалес почалася ремісія, а цього року лікарі знову підтвердили рак.

У актриси залишився чоловік Лоренцо Лазо і 14-річна донька Констанца.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Показати ще

акторка

Не зважаючи на біль та виснаження від препаратів, зірка продовжувала активно працювати аж до останніх своїх днів, зовсім недавно вона була суддею мексиканського реаліті-шоу "Це мій стиль".

Колеги зірки висловили її сім’ї співчуття. Так, ведуча популярного мексиканського ранкового шоу Андреа Легаррета назвала Гонсалес "люблячим воїном" і прикладом для жінок.

боротьба з раком

А нещодавно зупинилося серце американської актриси Сільвії Майлз. Зірка сама звернулася до лікарів через утрудненого дихання, але померла по дорозі в лікарню. Про це повідомляє The New York Times.

Нагадаємо, на батьківщині померлої Юлії Началовой у Воронежі хочуть увіковічнити пам'ять співачки. Там збудують нову церкву.

Як повідомляв раніше Знай.ua, померла Ірина цивіна, 55-річна зірка відома багатьом глядачам за такими серіалами, як "Татусеві дочки" та "Кадети".

Також портал Знай.ua писав, що легендарний артист став вдівцем. Юрій Соломін втратив зіркову дружину.