12 червня в Гонконзі пройшла масова демонстрація проти нового закону про екстрадицію в Китай - на вулиці за різними оцінками вийшли від 300 тисяч до мільйона чоловік.

В знак протесту в місті закрилися десятки підприємств, магазинів і ресторанів. Крім цього демонстрацію підтримали і в інтернеті: два найбільших порносайту припинили свою роботу і повісили повідомлення із закликами вийти на вулиці. про це пише Quartz.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

AVO1 - сайт з азіатським порно, у якого навіть є власний розділ на Pornhub. 12 червня ресурс припинив роботу і закрив доступ до всіх відео, а на головній сторінці залишив послання для користувачів: якщо вони незадоволені змінами, то можуть "знайти відповіді" біля будівлі Законодавчих зборів.

"Робота сайту припинена з 11 червня, якщо вам це не подобається, 12 червня о 11 годині приходьте особисто вирішувати питання про гонгконгском законодавстві", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Ще один порносайт - ThisAV - повісив повідомлення про протести ще 8 червня, перед першими демонстраціями. Адміністратори закликали користувачів захистити свої права і звернулися до них безпосередньо: "Гонконг вмирає. А ти все ще дрочиш?"

Нагадаємо, дочірня компанія порнографічного сайту Pornhub, сервіс Tube8, вводить винагороди за перегляд порнофільмів. За "роботу" будуть платити криптовалютою.

Як повідомляв портал Знай.ua, порносайт опублікував фільм про Медведєва

Також Знай.ua писав, які рубрики цікавлять українців на сайтах для дорослих