Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вже давно стала іконою стилю. Кожен її вихід в люди супроводжується всенародним захопленням. Крім бездоганно підібраних образів, 37-річнагерцогиня також відрізняється чудовими манерамита випромінює доброзичливість, тому її так обожнюють піддані.

Останній раз герцогиню Кембриджську вітали на фестивалі квітів Chelsea Flower Garden, який пройшов днями у Британії у парку Блетчлі.

Для такого прекрасного заходу Кейт Міддлтон обрала сукню з в горох з білими манжетами. Просто квітна серед квітів. Варті відзначити, що вбрання вигідно підкреслило струнку фігуру герцогині та матері трьох дітей.

Але не менш їй личать і прості практичні вбрання, якими вона не нехтує навіть у ділових поїздках.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Так, 11 червня, Кейт Міддлтон і принц Вільям вирушили в графство Камбрія на північному заході Англії. Там у них запланована серія зустрічей, присвячених розвитку сільського господарства. Також подружжю належить відвідати овечу ферму.

Для такого формату заходу герцогиня підібрала відповідний ансамбль: приталена куртка з кишенями і поясом відтінки хакі, вузькі чорні джинси і черевики зі шнурівкою. Під верхнім одягом також проглядався светр і блуза зі стоячим коміром – по всьому, погода трохи підвела членів королівської сім'ї. Доповнили образ легкий макіяж в природних тонах, а також лаконічна укладка: плетіння і хвіст.

А вже 12 червня у королівського подружжя планується гала-вечеря від організації Action on Addiction, який являється Кейт Міддлтон взяла під патронаж.Тому всі з нетерпінням очікують нового ефектного виходу дружини принца Вільяма.

Нагадаємо, на банкеті на честь Трампа "коханка" принца Вільяма наробила шуму.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл тікає з Британії разом з принцом Гаррі.

Також Знай. ua писав, що колишня інтрижка принца Вільяма знову дала про себе знати.