Принц Гаррі не забув привітати кохану з народженням первістка. Як стало відомо, онук королеви Єлизавети II зробив Меган МАркл коштовний подарунок.

Проце пише Harper’s Bazaar.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, герцогиня Сассекська після народження сина Арчі (важлива подія сталась 6 травня) перебуває в декретній відпустці і практично не виходить в люди. Так, Маркл вже пропустила грандіозний прийом, організований на честь приїзду американського президента Дональда Трампа. Але днями вона зробивлавиняток заради королеви Єлизавети II.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

8 червня в Великобританії відбулися урочисті заходи на честь дня народження королеви. Члени королівської сім’ї взяли участь у святковій ході, від участі в якому не змогла відмовитися і Меган Макрл.

І саме там вона і засвітила подарунок від чоловіка.

Так, на безіменному пальці 37-річної герцогині було помічено, крім обручки та персня, який Гаррі подарував під час заручин, третю каблучку.

Королівські експерти заявили, що це спеціальна прикраса з діамантовою доріжкою, яку жінки королівської сім’ї отримують або після одруження або після народження дитини.

Таке ювелірний виріб символізує вічну любов.

Додамо, Меган Маркл після народження первістка почало кидати в крайності. Так, британські таблоїди від друзів герцогів дізналися, що Маркл, прихопивши чоловіка та малюка, збирається покинути Великобританію та оселитися на батьківщині - у США.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі збільшать свою сім'ю.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл тікає з Британії разом з принцом Гаррі.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі готуються до переїзду.