Градоначальник міста Омськ, що знаходиться в Росії - Оксана Фадина - трохи не расчитала свої сили і впала в брудну калюжу під час об'їзду одного з округів свого міста.

Оксана Фадина

Як повідомляють місцеві ЗМІ, інцидент стався біля будинку на вулиці 20-го Партз'їзду, 55, у якого раніше руйнувалася стіна.
Під час того, як делегація оглядала будинок, Фадина побачила калюжу і запитала "Ну що, будемо стрибати?", після чого підсковзнулась і впала. Варто відзначити, що велася пряма трансляція цього об'їзду, яка здійснювалася прес-службою Фадини. Але, після цього інциденту, запис була швидко стерта (як у прес-служби, так і у місцевих ЗМІ)
Не дивлячись на це, відео пішло гулят по мережі, так як більш спритні користува Інтернету встигли вихопити його ще до видалення.

Після прикрої події, Оксана Фадина, все ж, піднялася, взяла себе в руки і продовжила робочу поїздку по округу.

Багато жителів Омська в коментарях відзначили, що тепер Федина стала ближче до народу і відчула на собі всі тяготи поганих погодних умов.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Очевидці зазначили, що її руки і піджак були забруднені брудом після падіння.

Після чого і сама Оксана прокоментувала даний інцидент: "Дощу ми не боїмося, довелося і впасти. Але ця тема показова. Мер у вас не білоручка, дощу і бруду не боїться".

Однак, у коментарях користувачі вибухнули хто сміхом, а хто люттю:

"Тобто, це, на її думку, нормально, що коли йде дощ - у дворах бруду по коліно, коли йде сніг, то метрові замети і лежать вони поки не розтануть! мер у нас не "не білоручка", а нездара і свиня, якщо вважає нормальним, що жителі мільйонного міста повинні стрибати через калюжі після кожного дощу!", "Хахах, так тобі і треба", "Із князі в грязі", "Її робота - не стрибати через калюжі, а зробити так, щоб їх не було", "Бомжі і алкаші теж дощу і бруду не бояться, якщо на те пішло."

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розкрив очі сенатору США на дві війни в Україні: "Ми не можемо чекати".

Як повідомляв портал Знай.ua, Німеччина підказала Зеленському, як закінчити війну на Донбасі

Також Знай.ua писав, Стрєлков похизувався звірствами на Донбасі: "Ховалися за спинами жінок та дітей".