Латиноамериканський співак Габріель Дініз загинув у авіакатастрофі. Він поспішав на День народження коханої.

Про це повідомляє видання People.

Дініз летів з Сальвадору в бразильське місто Масейо, аби відсвяткувати день народження своєї дівчини Каролін Калхейрос. Невеликий літак впав в районі містечка Порто-до-Мато.

Разом з Габріелем загинули також обидва пілоти. Причина катастрофи поки невідома, її встановить слідство.

За день до катастрофи Дініз розмістив на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram свою останню фотографію з підписом: "До наступного разу, якщо на те буде воля Божа".

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

"Завжди радію повернутися до Фейра-де-Сантана і зустрітися з такою радістю і з такою позитивною енергією - дякую за море доброти. Справжній натовп, що насолоджується нашим шоу", - йдеться в останньому дописі співака.

Уродженець Бразилії Дініз найбільш відомий своїм хітом Paraquedas. Великою популярністю користується також його сингл Jenifer, який був опублікований на YouTube восени минулого року і набрав понад 237 мільйонів переглядів.

Нагадаємо, що у місті Такамацу помер Масао Мацумото, чоловік з найстарішої у світі пари, чий спільний вік перевищував 210 років. Масао і його дружина Міяко прожили в шлюбі 81 рік і 201 день.

Як повідомляв "Знай.ua", на відомого відеооператора Дениса Руденка напали біля будинку та побили до напівсмерті. Лікаря тиждень боролися за життя чоловіка, але він так і не прийшов до тями. Посеред ночі серце Дениса зупинилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що не стало відомого радянського і російського композитора Євгена Крилатова, музика якого звучала в багатьох мультфільмах. Він писав музику для багатьох стрічок, зокрема, найбільше глядачам запам'яталися композиції "Крылатые качели", музика для мультфільмів "Канікули у Простоквашино", "Умка", "Дід мороз та літо" і багато інших.