Дуже часто ми загадуємо бажання, бачачи, що на годиннику засвітилось "22:22" або ж, коли сідаємо між людьми з однаковими іменами. Кожен мріє в Новорічну ніч і коли задуває свічки на іменинному торті. Так, не всі бажання збуваються, але ми відчайдушно віримо в їх здійснення. Іноді, задля втілення мрій в реальність потрібно зовсім небагато, наприклад - вийти на обід.

Такою історією може похвалитися новоспечений мультимільйонер, який виграв у лотерею 10 мільйонів доларів. Їм став американець Джеймс Беліч з міста Шарлотт, штат Північна Кароліна. Чоловік працює менеджером з логістики і під час обідньої перерви захотів купити лотерейний квиток. Джеймс вирішив не чекати кінця робочого дня, а перевірив квиток на виграш відразу і не прогадав.

Виявилося, що він став володарем головного призу в 610 мільйонів доларів, повідомляє "Сегодня".

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Ти завжди сподіваєшся що-небудь виграти, але не 10 мільйонів доларів. Таке навіть в голові не вкладається",- розповідає американець.

За правилами гри, Беліч міг вибрати між щорічними виплатами 500 тисяч доларів протягом 20 років і одноразовою виплатою шести мільйонів доларів. Чоловік віддав перевагу останній варіант і забрав 4,3 мільйона доларів, сплативши всі податки.

Везучий американець прийняв рішення витратити гроші на оплату боргів, розширення площі будинку, а так само - на виховання дітей.

Нагадаємо, що племінниця принцеси Діани закрутила роман з мільйонером, який старше навіть її батька, але закоханим все ні по чому - обручка вже не пальчику.

Раніше повідомлялося, що в Україні зареєстрували рекордну кількість миллинеров: більшість у дуже несподіваному місці.

Також, стало відомо, що доходи Порошенка і Гройсмана б'ють рекорди: українці зайві на святі життя.