Світу повідомили, що маленького Арчі Харрісон, сина герцогів Сассекских, можна назвати "квітковою дитиною". Новонароджений удостоївся, щоб його ім'ям назвали цілий сорт хризантем.

У столиці Великобританії щороку відбувається масштабна виставка квітів Сhеlsеа Flоwer Shоw. Королівська сім'я вважає обов'язковим відвідати це яскраве і красиве захід.

В рамках виставки організатори представляють публіці новий сорт квітів і дають йому ім'я одного з членів королівської сім'ї.

королева Єлизавета і Меган Маркл

Цьогоріч до квіткової виставки дуже вдало народився первісток принца Гаррі і Меган Маркл. Над новим сортом квітів фахівці чаклували кілька місяців. Хризантема має лимонний колір – радість і оптимізм.

Зазначимо, що у Єлизавети II є свій власний квітка – сріблисто-рожева троянда. А в честь Меган Маркл назвали сорт фіолетового клематиса. До речі, Кейт Міддлтон з принцом показали шедевральний витвір королеві Єлизаветі II. Герцогиня Кембриджська Кетрін представила свою роботу під час квіткової виставки в Челсі королеві Єлизаветі II.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Декілька місяців Кейт не покладаючи рук створювала ландшафтний дизайн саду Chelsea Flower Garden, який бере участь у квітковій виставці в Челсі.

принц Гаррі з дружиною Меган Маркл

Як повідомлялося раніше, сину Меган Маркл і принца Гаррі вручили дивовижний подарунок, який назавжди залишиться у маленького спадкоємця і його фанатів.

Герцогів Сассекских досить оригінально привітали з народженням первістка. Відома компанія студія Disney спеціально для маленького новонародженого Арчівипустила милий мультфільм. На відео видно, як Вінні-Пух йде від свого лісового будиночка, а в лапках він тримає блакитну книгу з королівським вінцем на обкладинці.

Нагадаємо, річниця весілля Меган Маркл та принца Гаррі: королівська пара поділилася рідкісними фото з церемонії.

Як повідомляв Знай.ua, Кейт Міддлтон раптово впала в дитинство.