23-річна Олівія з Грінвіча, яка відома як двійник герцогині Сассекской. Вона заявила, що чекає дитину за місяць до того, як герцог і герцогиня Сассекские оголосили, що стануть батьками. У результаті дівчина вирішила наректи свого малюка таким самим іменем, що носить новонароджений лорд Маунтбеттен-Віндзор.

Дівчина мешкає в південно-східній частині Лондона. Про вагітність дізналася у вересні 2018 року – за місяць до того, як Принц Гаррі і Меган Маркл офіційно підтвердили, що чекають первістка.

Пологи Олівії заплановані на найближчу п'ятницю, 24 травня 2019 р, всього через два з половиною тижні після народження Арчі Харрісона, який з'явився на світ 6 травня.

Дівчина, яка заробляє не менше 500 фунтів стерлінгів завдяки схожості з британської герцогинею, каже, що вони з чоловіком ще не знають стать дитини.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Ми будемо на сьомому небі від щастя, якщо у нас дівчинка або хлопчик. Не важливо. Було б особливо незвично, якщо б у нас народився маленький принц, і я серйозно подумую назвати його Арчі…", - зазначила дівчина.

Олівія наголосила, що не вперше у її житті можна провести паралелі з життям герцогині Сассекской.

"Я не повірила своїм очам, коли побачила, що Меган оголосила про вагітність у жовтні. Тільки місяцем раніше я сама дізналася, що вагітна. Ми з Набі завжди говорили, що будемо робити як герцог і герцогиня Сассекские. Але ми жартували, а потім трапилося це", - зазначила копія актриси.

Колишня стюардеса почала видавати себе за Меган Маркл з лютого 2018 року після того, як абсолютно незнайомі люди плутали її з герцогинею.

"Багато років люди говорили мені, що я схожа на Меган, і я сприймаю це як величезний комплімент, тому що вона приголомшлива. Після того, як Принц Гаррі і Меган побралися, про нашу схожість говорили всі. Один з моїх регулярних маршрутів в якості стюардеси був з Лондона в Торонто, де знімали "Форс-мажори". Кожен раз до мене зверталося багато людей, які казали, що я схожа на Меган", - розповіла Олівія.

Зі своїм коханим дівчина познайомилася в Торонто, де, за чутками, трапилася зустріч Гаррі і Меган.

Двійник Меган сказала про безліч чуток про Сассексів, і їй подобається думати, що вони закохалися в Торонто – точно так само, як вона з чоловіком.

Нагадаємо, сім'ї принца Гаррі та Меган Маркл загрожувало нахабне втручання в особисте життя.

Як повідомляв портал Знай.ua, Британію сколихнув скандал після народження сина Меган і Гаррі.

Також Знай.ua писав, син Меган Маркл та принца Гаррі залишиться без титулів.