У понеділок, 20 травня, стало відомо про моторошну трагедію у столиці Куби Гавані - чоловік на авто протаранив натовп людей на популярній набережній столиці.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає Рoliteka.

Відомо, що у страшній ДТП загинули щонайменше троє людей.

Аварія сталася біля набережної Малекон. Серед постраждалих є іноземці. У результаті наїзду одна людина загинула на місці, ще двоє померли в лікарні. Травми різного ступеня тяжкості отримали 23 людини, частина з них госпіталізовані до місцевої лікарні.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

лікарня

Наразі правоохоронці встановлюють причину трагедії.

Варто нагадати, що винуватиця жахливої аварії у Харькові на Сумській Олена Зайцева завершила прочитання матеріалів справи. Відомо, що суддя прийняв на розгляд її апеляційну скаргу.

Про це стало відомо завдяки інформації прес-служби Харківського апеляційного суду.

Олена Зайцева

"Відкрито провадження за апеляційними скаргами Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової. Учасники провадження мають право протягом 10 днів подати заперечення на апеляційні скарги", – йдеться у заяві.

У той же час уточнюється, що апеляційну скаргу другого винуватця аварії – Геннадія Дронова – повернули адвокату для виправлення неточностей.

Зайцева та Дронов

"Іншою постановою судді апеляційну скаргу захисника Сергія Перепелиці щодо Геннадія Дронова залишили без руху, оскільки вона не відповідає вимогам статті 420 Кримінально-процесуального кодексу України", – розповіли в прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 10 травня в Києві сталася аварія - автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових. Один із загиблих повертався з Операції Об'єднаних сил. Загиблий Богдан Авраменко працював в одному з підрозділів Генштабу.

Нагадаємо, у Києві на пішохідному переході автомобіль марки Renault збив 27-річного чоловіка з його 5-річною донькою. Після аварії винуватець, який не отримав ушкоджень, навіть не викликав швидку.

Як повідомляв аніше Знай.uа, у Києві прогриміли шалені ДТП, патрульні не поділили дорогу з іномаркою.

Також Знай.uа писав про те, що справу Олени Зайцевої цинічно змінюють.