У неділю, 19 травня, в Іраку підірвався автобус з солдатами шиїтської воєнізованої групи. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Від вибуху на місці померло щонайменше 7 осіб, а ще 26 людей отримали поранення різної тяжкості.

"Іранська шиїтська воєнізована група заявляє, що в результаті вибуху закладеної на узбіччі дороги бомби, підірвався автобус, який перевозив її бійців у Східному Іраку, загинули сім осіб і 26 отримали поранення", - сказано в повідомленні.

У Народних мобілізаційних силах розповіли, що інцидент стався в місті Балад Руз. Автобус, який підірвався на бомбі, їхав з південної провінції в напрямку міста Басра.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

На даний момент поки що жодна організація не взяла на себе відповідальність, але передбачається, що теракт могли здійснити терористи "Ісламської держави", які до цього неодноразово здійснювали атаки на солдатів шиїтських угруповань.

Раніше повідомлялося, що в Іраку терористи підірвали поліцейський конвой, у результаті 4 правоохоронця загинули, 11 отримали поранення.

"щонайменше чотири співробітники поліції були вбиті і 11 поранені двома вибуховими пристроями, закладеними проти поліцейських конвоїв, в результаті двох окремих нападів на півночі Іраку в неділю", - передає Reuters.

Двоє поліцейських загинули і 8 були поранені, коли автобус вибухнув через бомби. В ньому їхав загін поліції в місто Ширкат. Друга бомба вибухнула групу офіцерів, яка прямувала до місця цього вибуху. В результаті двоє загинули і троє поранені.

Нагадаємо, в Приватбанку прогримів вибух.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп втратив "літаки судного дня".

Знай. ua писав, що здичавілі бойовики підірвали автобус з поліцейськими.