Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон знялася у незвичайній, як для представника королівської родини, фотосесії. Таким чином Кейт хотіла привернути увагу до того, як важливо проводити час на природі.

Фото з'явилися на офіційних сторінках королівської родини у соціальних мережах.

"В останні роки я зосередила більшу частину уваги на ранніх роках дітей, і тому, наскільки вони важливі для результатів життя пізніше. Я вважаю, що проводити час на свіжому повітрі, коли ми молоді, може відігравати певну роль у закладенні основ для дітей, щоб стати щасливими, здоровими дорослими", - заявила герцогиня Кембриджська.

На фото Кейт Міддлтон позує у звичайних синіх джинсах, які підкреслюють її стрункі ноги. Герцогиня одягнена у вільну сорочку світло-зеленого кольору та черевики. Варто зазначити, що у саду герцогиня Кейт посадила безліч незабудок — улюблені квіти покійної принцеси Діани, матері чоловіка Кейт принца Вільяма.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Фотосесія була зроблена за кілька днів до відкриття щорічної Виставки квітів у Челсі, на якій Кейт представить сад "Назад до природи". Герцогиня створила проект саду разом з відомими ландшафтними дизайнерами. Незвичайні гойдалки також стали частиною дизайну саду.

Створення саду спрямоване на те, щоб привернути увагу людей до природи, а також підкреслити вплив природи на розумовий і фізичний стан людини.

Нагадаємо, після народження сина Меган Маркл, племінник герцогині Сассекської влаштував божевільну бійку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Британія готується до смерті монарха, королева Єлизавети II та навіть вже готовий детальний план на випадок сумної події.

Також Знай.ua писав про те, що Кейт Міддлтон викликали до школи, де навчається старший син: поговорити про психічні проблеми.