Принц Гаррі розповів про перші дні батьківства та про те, наскільки змінився його спосіб життя. Також Гаррі поскаржився, що не кожної ночі може виспатися.

Про це 34-річний герцог Сассексский поговорив з пацієнтами Оксфордської дитячої лікарні, куди прибув з офіційним візитом, - пише "Сьогодні".

Мати двох дітей Іда Скуллард, чий трирічний син Еммет знаходиться у клініці, розповіла, що принц зав'язав розмову з нею, побачивши, як вона заколисує свою 10-місячну доньку.

"Гаррі запитав мене, як ми пережили період, коли маленькі діти зазвичай дуже дратівливі в перші кілька місяців життя", – розповіла вона.

королівські особи

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

За словами Гаррі, він зараз звикає до того, що у їх родині з'явився новий член. Хоча й додав, що вже не може уявити свого життя без нього.

Герцог та герцогиня Сассекські стали батьками вранці, 6 травня. Хлопчика назвали Арчі Гаррісон Маунтбеттен-Віндзор. Через два дні королівське подружжя представило сина королеві Єлизавета та публіці.

А вже 12 травня Меган Маркл знову повернулася до роботи після народження первістка.

принц Гаррі та Меган Маркл з малюком

Хрещення малюка принца Гаррі та Меган Маркл

Поки що лише букмерекери гадають, коли королівська пара охрестить своє чадо. За традицією, в монаршій родині це прийнято робити, коли малюку виповниться три місяці. Однак двох дітей принца Вільяма охрестили у два місяці.

Також не відомо, де проведуть таїнство - у каплиці, в якій одружилися принц Гаррі та Меган Маркл чи у церкві, яка розташована поруч з маєтком герцогів Сассекських.

Нагадаємо, принца Вільяма збираються номінувати на отримання звання "Тато року".

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Вільям і Меган Маркл рятуватимуть британців: на кону – життя тисяч людей.

Також Знай.ua писав про те, що підступний вітер оголив ноги Кейт Міддлтон. Усі побачили, як пощастило принцу Вільяму.