Знаменита російська спортсменка Аліна Кабаєва народила двійню. Народжувала в Центрі акушерства і гінекології імені Кулакова в Москві. У дні, коли приблизно мали проходити пологи Кабаєвої, у медичному закладі переселили цілий поверх.

Про це розповіла одна з пацієнток Центру, яка на той час проходила там лікування.

За її словами, з 20 квітня у Центрі акушерства і гінекології імені Кулакова в Москві почало творитися щось дивне. Всюди ходили люди з раціями та навушниках. Пізніше оголосили про те, що пацієнтів будуть переселяти. Це стосувалося цілого поверху й половини іншого.

Аліна Кабаєва

"Ніяких пояснень нам не давали. Просто сказали всім: "Сьогодні переселяємося на інший поверх". Всі переселилися досить швидко. Було все коректно досить, але не дуже приємно", - розповіла жінка.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

За її словами, ущільнили відразу кілька відділень. При цьому відвідувачів не пускали, самим пацієнтам медичного закладу виходити також заборонили.

"У вікно тільки було видно купу машин зі специфічними номерами, купу людей в штатському на території. Змінилося багато. Якщо раніше нас вільно відвідували (в моєму випадку це мама і чоловік), то в кінці квітня і в травні виникли проблеми. Аж на територію ні увійти, ні в'їхати ", - розповіла пацієнтка.

Кабаєва і Путін

Однак жінка зазначила, що точної інформації про те, чи перебувала у центрі саме Аліна Кабаєва немає. Зазначимо, що в ЗМІ з'явилася інформація про те, що 36-річна екс-гімнастка народила двійню. Ще у 2013 ЗМІ також писали, що нібито колишня спортсменка народила доньку і також від Путіна.

Нагадаємо, писав про те, що відверті знімки коханки Путіна просочились в мережу. Показали більше, ніж потрібно. На них Кабаєва позує у пікантних позах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Яніна Соколова підтримала "загнаних" росіян стриптизом: "Хочете, груди покажу".

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо, що коханка Путіна народила двійню: спливли таємниці Кабаєвої, про які не наважувалися говорити у Росії.