Німецький канцлер Ангела Меркель підтвердила, що не збирається займати політичні посади після того, як в 2021 році підійде термін закінчення її повноважень.

Про це повідомляє Handelsblatt.

Зокрема, Меркель розповіла, що не має наміру займати високі посади вже через кілька років.

"Я не збираюся займати політичні посади де б то не було", - заявила Меркель.

Варто відзначити, що у кінці минулого року Ангела Меркель пішла з посади голови владної Християнсько-демократичного союзу, проте залишилась канцлером на певний термін. Ще тоді вона повідомила, що збирається пропрацювати четвертий термін до кінця 2021 року.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Показати ще

Ангела Меркель

Варто нагадати, що канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка напередодні привітала Володимира Зеленського з перемогою на своїй офіційній сторінці у мережі, особисто поспілкувалася із слугою народу у телефонній розмові.

"Канцлер Німеччини Ангела Меркель сьогодні подзвонила обраному президенту України Зеленському. Федеральний уряд продовжить активно підтримувати Україну на шляху реформ, а також її право на суверенітет і територіальну цілісність", - йдеться у повідомленні.

Сторони високо оцінили тісні відносини між двома державами. Окрім того, канцлер запросила Зеленського із офіційним візитом до Німеччини.

Нагадаємо, в офіційному Instagram канцлера Німеччини Ангели Меркель стався конфуз. Помилку, яка стосується чинного президента України помітили користувачі мережі. 12 квітня в Берліні відбулася зустріч Петра Порошенка з Ангелою Меркель. Відповідна інформація з'явилася в Instagram з деталями зустрічі. Однак не на них звернули увагу користувачі, а на позначки.

Як повідомляв "Знай.ua", 12 квітня в Берліні відбулася зустріч Президента України Петра Порошенка з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Багато хто прискіпливо придивлявся до кожного моменту зустрічі, щоб зрозуміти загальний настрій двох політиків. Не є винятком і юрист Михайло Шнайдер, який побачив щось більше наприкінці зустрічі і чим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також "Знай.ua" писав, що закордонний вояж Петра Порошенка більш насиченим, ніж у його конкурента Володимира Зеленського. Так, у Парижі обидва кандидати матимуть зустріч з Макроном. А от канцлер Німеччини Ангела Меркель зустрілася лише з президентом.

Зеленський проти ВРУ: як Порошенко "кував перемогу" Зе. Пальчевський