Протягом останніх кількох днів у ЗМІ та мережі не вщухають розмови про Мегана Маркл і принца Гаррі. Мова крутися навколо їхнього сина Арчі – королівське дитя народилося 6 травня 2019 року і захопило серця своєї родини і нації.

Однак, в той час, як світ захоплюється маленьким хлопчиком, за лаштунками королівства відбувається багато чого такого, що може легко стерти усмішки з обличчя нових батьків. Про це пише видання Мirror.

Зазначається, що співробітники королеви в даний час пильно стежать за герцогом та герцогинею Сассекськими, щоб переконатися, що вони "поважають командний ланцюжок".

Королівський біограф Ангела Левін розповіла в інтерв'ю, як Букінгемський палац "тупнув ногою" через те, що Меган та принц Гаррі "зіткнулися зі старшими королівськими особами".

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Інші члени королівської сім'ї були стурбовані тим, що кілька разів публічні виступи Мегана і Гаррі стикалися з запланованими зобов'язаннями більш старших членів королівської сім'ї, включаючи принца Чарльза", - розповіла королівський біограф.

"Я можу сказати, що Букінгемський палац прийшов до висновку, що це не може продовжуватися і вже тупнув ногою", - сказала вона.

Левін сказала, що нещодавній переїзд герцогів Сассекських з Кенсінгтонського палацу до Букінгемського трактувався як "знак того, що Гаррі і Меган хотіли відділитися від Вільяма і Кейт".

Однак, королівський біограф стверджує, що в цьому є дещо більше.

"Високопоставлене джерело сказало мені, що цей крок передбачав тактичний, але твердий спосіб Букінгемського палацу більш тісно співпрацювати з герцогинею і її чоловіком", пояснила вона. "Рішення було прийнято до весілля, коли Кенсінгтонський палац почав видавати щоденні заяви про батька Мегана Маркла".

В результаті, стверджує джерело, персонал Палацу тепер буде пильно стежити за щоденним розпорядком пари, та координувати його з іншими членами сім'ї.

"Королівська сім'я є дуже ієрархічною організацією. Це королева, принц Чарльз, Кембридж, Сассекс - в такому порядку. Як четверта сім'я, ви повинні поважати цей ланцюжок командування", - зазначила королівський біограф.

Нагадаємо, через чотири дні після пологів герцогиня Сасекська Меган Маркл стала гостею благодійного заходу.

Як повідомляв портал Знай.ua, герцогиня Сассекська Меган Маркл в День матері виклала знімок з новонародженим сином.

Також Знай.ua писав, нещодавно Великобританію вразив грандіозний скандал через сина Меган Маркл і принца Гаррі. Журналіст компанії BBC опублікував жартівливий твіт, який обурив користувачів мережі. Чоловіка звільнили з роботи, однак він подав скаргу через це.