Легкий літак марки Cessna розбився в штаті Кінтана-Роо, який розташований на південному сході Мексики. При цьому на його борту знаходилося двоє людей, вижити їм не вдалося, про що повідомив телеканал Televisa.

Повітряне судно прямувало за маршрутом з міста Плайя-дель-Кармен в Канкун, але через нетривалий час після зльоту воно впало неподалік від муніципалітету Отон-Бланко. Згідно з попередньою інформацією, причиною катастрофи могла бути поломка, яка виникла прямо під час польоту. На даний час розслідуванням трагічної події займається місцева прокуратура.

Літак Cessna

Раніше ми писали про катастрофу за участю пасажирського літака, що сталася в аеропорту М'янми. Згідно з попередніми даними, повітряне судно з'їхало з посадкової смуги в Міжнародному аеропорту Янгона і надалі розвалилося на три частини. Як стало відомо, на момент аварії на борту були присутні 33 пасажири. В результаті події 30 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, при цьому 15 з них - госпіталізовані. В якості причини трагедії називають погану погоду.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Австралії стався вельми тривожний випадок. Так, студент однієї з льотних шкіл знепритомнів під час навчального польоту, катастрофи вдалося уникнути завдяки системі автоматичного пілотування. Пілот-стажер відчув головний біль і включив автопілот. Потім він знепритомнів - протягом 40 хвилин з ним не могли встановити зв'язок.

Популярні новини зараз

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

Літак

Як повідомляв портал "Знай.ua": на україно-румунському кордоні виявили вертоліт, що розбився. Відзначається, що скоріше за все повітряне судно перевозило контрабанду. На місці також знайшли тіло пілота. Румунська поліція висунула теорію, що вертоліт летів на низькій висоті, зачепив дерева і розбився.

Також "Знай.ua" писав, що авіалайнер Embraer 190 Національної авіакомпанії М'янми в міжнародному аеропорту Мандалая зробив досить жорстку посадку. За інформацією журналістів, перед посадкою пілот повідомив, що у літака не відкрилися передні шасі. Пілотові довелося зробити жорстку посадку літака використовуючи тільки задні шасі.