У Росії співачка і колишня дружина депутата Оксана Яковлєва досить оригінально привітала ветеранів з Днем Перемоги.

Вона вирішила викласти до свята відео свого танцю на пілоні. Причому з одягу на ній пілотка, гімнастерка і чорні труси. В якості музичного супроводу Оксана обрала військову пісню Смуглянка, пише Главред.

Варто відзначити, що більшість підписників не оцінили креативи співачки. Багато людей відписалися від неї після скандального посту. Ще більше людей висловили своє обурення в коментарях.

"Мільйони людей піддавалися тортурам у таборах, їх морили голодом, труїли газом, ставили експерименти, одними з яких були вивертання людини, буквально, навиворіт і витягали органи по одному і зашивали, щоб перевірити, скільки людина проживе в цих умовах, мільйони маленьких життів, всього 26.000.000 людей загинули воюючи за наше спокійне життя, і заради чого бл*ть?! Заради того, щоб ти, с*ка, трясла ср*кою під пісню, під яку люди плачуть?! Ти сама мама двох дітей, представила б хоч на хвилину, як було мамам в ті часи, коли їх діти помирали у них на очах! Відписуюся нах*р, я поважала тебе, за те, що тобі довелося багато чого в житті пережити, але в тобі немає нічого святого, ти самка, а не мати, і тварина, а не людина", – заявила margarita_khitsel.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"І стриптиз(Ой, вибачте... Танець на пілоні)) слабкий, і відверто жахлива вульгарність в такий день! Мабуть, потрібен рейтинг.Нічим більше зацікавити", – пише iakovlevaphoto.

"Звичайно, запили видос як ти в танку гориш! Слабо? Або в ньому місця не вистачить вертіти задом?" – поцікавився valtb001.

"Мені здається, це занадто... це свято перемоги! Люди воювали не шкодуючи життя. А тут танцюють стриптиз", – наголосила _stusha_23.

"Штани де?" – цікавиться shogenovaanghana.

Нагадаємо, жінка обвішала дітей георгіївськими стрічками.

Знай.uа писав про те, що 8 травня – День пам'яті та примирення, день капітуляції нацистської Німеччини.

Як повідомляв раніше Знай.uа у четвер, 9 травня, у столиці через проведення масових заходів, у яких візьмуть участь 200 тисяч осіб, перекрито рух транспортних засобів на деяких вулицях.