Напередодні пологів герцогині Сассекської Меган Маркл її племінник по батьковій лінії Тайлер Дув потрапив в скандал, чим зіпсував настрій своїй тітці.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Зокрема, син старшого брата Меган става учасником масової бійки. Так, 26-річний хлопець разом із друзями організував бійку в одному із барів Орегона, що у США. Відомо, що у результаті бійки племінник Меган отримав серйозну травму ноги.

Меган Маркл

Варто відзначити, що це вже не перший подібний випадок, коли племінник герцогині потрапляє на перші шпальти газет. У минулому році всього за кілька тижнів до королівського весілля він заявив, що хоче зайнятись створенням особливого сорту марихуани на честь одрпуження тітки. Однак вже через місяць хлопця затримала поліція, коли він проніс у нічний клю ніж.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно увесь світ спостерігав за народженням сина герцогів Сассекських - Маган Маркл та Гаррі. Хлопчика назвали Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор. Малюк міг отримати лише титул свого батька графа Дамбартонского, однак батьки новонародженого хлопчика вирішили, що він не матиме жодного титулу.

Як було оголошено, Арчі, не стане ні принцом, ні герцогом, ні навіть графом. Спадкоємець принца Гаррі, що з'явився на світ на цьому тижні, буде називатися "Майстер Арчі Харрісон Маунтбаттен-Відзор".

Нагадаємо, жителька Великобританії, яка дуже чекала народження ще одного спадкоємця королівської родини, виграла понад 18 тисяч фунтів стерлінгів. Жінка просто вгадала ім'я первістка Меган Маркл та принца Гаррі.

Як повідомляв "Знай.ua", у Уельсі проходить офіційний візит королівських персон, герцогів Кембриджських принца Уильяма та Кейт Міддлтон. Відомо, що пара встигла відвідати чергове місто, в якому не лише поспілкувалися з британцями, але і, забувши про королівські титули, взялися наводити порядок на пляжу.

Також "Знай.ua" писав, що ставши прабабусею в восьмий на королеву Єлизавету другу чекає нова подія. На цей раз її запросили як почесного гостя, на весілля Леді Габріелли Віндзор і Тома Кінгстона.

Зеленський переграє Путіна в "карнавалі видачі паспортів" на Донбасі - Чаплига