В Уельсі проходить офіційний візит королівських персон, герцогів Кембриджських принца Уильяма та Кейт Міддлтон. Відомо, що пара встигла відвідати чергове місто, в якому не лише поспілкувалися з британцями, але і, забувши про королівські титули, взялися наводити порядок на пляжу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Після візиту на пошуково-рятувальну базу берегової охорони герцоги Кембриджські вирушили до міста Ньюборо. Саме там королівське подружжя запланувало зустріч з учнями місцевої школи та активістами.

Містечко Ньюборо розташоване на березі Ірландського моря, тому багато жителів не на словах знають, наскільки загрозливими є забруднення водойм пластиковими відходами. Потім активісти спільно зі школярами проводять чимало часу на пляжах, очищаючи їх від сміття. Принц Вільям і Кейт Міддлтон поспілкувалися з жителями міста і дізналися, як вони бачать вирішення цієї проблеми.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Однак тільки розмовами зустріч не завершилася. Герцоги Кембриджські, забувши про свої королівські титули, вирішили допомогти місцевим жителям з очищенням пляжів і взялися за прибирання дрібних пластикових відходів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що світ ось вже кілька днів поспіль обговорює народження нового спадкоємця британської корони. Відомо, що в середу, 8 травня, стало відомо ім'я малюка - Арчі Харрісон Маунтбаттен-Віндзор. Пройшло буквально кілька днів, а Меган Маркл і принц Гаррі вже встигли задуматися про другу дитину. Близьке оточення сім'ї підтверджує, що подружжя завжди мріяло мати велику сім'ю. Саме тому герцогиня Сассекська не збирається відкладати нову вагітність.

Нагадаємо, у королівській родині очікується поповнення: брат Кейт Міддлтон показав красуню-наречену.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл здивувала світ першим виходом після пологів: ніби й не народжувала.

Також Знай.uа писав, нова стилістка Кейт Міддлтон змінила її до невпізнання: дуже незвично.