Дагестанська телеведуча «MTV Столиця» Тамілла Абдулаєва потрапила в жахливе ДТП в Махачкалі і через деякий час померла в лікарні, передають слова прес-секретаря Мінохоронздоров'я республіки Заліни Муртазалієвої російські ЗМІ.

Тамілла Абдулаєва

Як стало відомо, ведуча отримала в ДТП важку черепно-мозкову травму, після чого її забрала машина швидкої допомоги і повезла в Республіканську клінічну лікарню. При цьому по дорозі в медичний заклад у швидку в'їхав інший автомобіль, а потім Абдулаєва померла в приймальному відділенні лікарні, розкрила деталі трагедії Муртазалієва. Вона також зазначила, що друга аварія «не стала вирішальним фактором», оскільки ведуча отримала серйозні травми при наїзді до цього.

У той же час на сторінці управління МВС по Дагестану в Instagram повідомляється, що Абдулаєва після ДТП померла на місці.

Тамілла Абдулаєва

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Раніше ми вже писали, що в парламенті підготували законопроект, який внесе зміни в статтю про відповідальність за порушення правил дорожнього руху. Пропонується встановити, що, якщо водій потрапив у ДТП через створення йому аварійної ситуації іншим учасником руху, або невідповідності нормам доріг, то він звільняється від відповідальності.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Івано-Франківській області правоохоронці, які розслідують справу про падіння в річку вантажівки з іноземцями, з'ясували моторошні деталі ДТП. Як з'ясувалося, 47-річний водій вантажівки ГАЗ-66 був у нетверезому стані за кермом. Сп'яніння підтвердила медична експертиза. В результаті автомобіль зірвався вниз з 40-метрової висоти.

Місце трагедії

Як повідомляв портал "Знай.uа": поблизу села Станишівка Житомирського району сталася фатальна аварія. Учасниками ДТП стали три автомобіля. В результаті дві людини загинули, ще шестеро травмовані. В даний час передбачуваний винуватець трагедії затриманий. Зараз він перебуває під охороною в спеціальній палаті лікарні.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом між селом Сотнікова та містом Яготин сталася жахлива аварія, в результаті якої загинули дві людини. Відомо, що Chevrolet Niva виїхав на зустрічну смугу і врізався в мотоцикл Jawa. Водій і пасажир мотоцикла загинули на місці.