Популярна російська співачка Крістіна Орбакайте висловила свою позицію щодо авіакатастрофи в столичному аеропорту "Шереметьєво". Відповідна публікація з'явилася в офіційному акаунті в Instagram.

Трагічна новина про катастрофу стала справжнім шоком для співачки. Вона зазначила, що дуже часто вилітає саме з цього аеропорту.

"Це жахливо! Трагедія в "Шереметьєво"! Страшно подумати, адже літаємо частіше пілотів і стюардес", – ділиться співачка з фоловерами.

Співачка також розповіла про власний невдалий досвід польоту на літаку Superjet. Вона летіла на ньому в Білгород і повітряне судно змогло приземлитися тільки з другого разу.

"Нещодавно при підльоті до Бєлгорода на #сухойсуперджет приземлилися з другої спроби", – додала Христина Орбакайте.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін та інші представники влади країни вирішили проігнорувати катастрофу з палаючим літаком в московському аеропорту "Шереметьєво".

Люди в соцмережах зазначили, що Путін або інші проросійські пропагандисти жодним чином не відреагували на катастрофу в "Шереметьєво", що забрав життя 41 людини.

Крім цього, катастрофа літака "Superjet-100", у якого за попередніми даними, після зльоту потрапила блискавка, а в результаті приземлення загорілася задня частина, обійшли своєю увагою головні пропагандистські канали РФ.

Нагадаємо, Путін розлютив росіян словами про трагедію в Шереметьєво.

Як повідомляв Знай. ua, у московському аеропорту Шереметьєво приземлився палаючий літак.

Знай. ua писав, що людям розповіли, що таке Sukhoi Superjet.