В результаті аварійного приземлення пасажирського літака "Superjet-100" в московському аеропорті "Шереметьєво" загинули 11 людей.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що пасажирський літак летів зі столиці Росії Москви до Мурманська. Незадовго після вильоту з аеропорту у нього загорівся двигун, це побачив один з пасажирів судна та повідомив екіпаж. Лайнер почав заходити на вимушену посадку. Однак приземлитися вдалося не з першого разу.

Повідомляється, що 11 осіб загинули внаслідок інциденту. На борту літака "Superjet-100" перебувало за різними даними від 72 до 78 пасажирів. Нині відомо, що всі вони були евакуйовані за допомогою повітряних трапів. За даними рятувальників, п'ять пасажирів були травмовані. Лікарі вже надали їм першу медичну допомогу.

На місце інциденту прибули пожежники, вони почали гасити вогонь.Очевидці інциденту зняли момент, коли літак гасили. На відео видно, що хвіст повітряного судна охоплений полум'ям, від нього піднімається стовп чорного диму.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Відомо, що робота аеропорту "Шереметьєво" повністю зупинена. Всі рейси відкладено. За фактом аварійної посадки пасажирського літака в столичному аеропорту порушено кримінальну справу. Транспортна прокуратура вже запустила перевірку.

Нагадаємо, у США Boeing з сотнею пасажирів на борту впав у річку: перші деталі. На повітряному судні було приблизно 136-140 людей. Їх життю нічого не загрожує, але 21 пасажир потрапив до лікарні.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", світ приголомшила жахлива авіакатастрофа. На півдні країни вертоліт зіткнувся з літаком. Так, в результаті аварії загинули три людини.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що літак вибухнув просто у повітрі: те, що знайшли під палаючими уламками, не вкладається у голові. В результаті аварії літака в Чилі загинули 6 осіб.