У вівторок, 24 квітня, стало відомо про те, що у Франції переможниця найпрестижнішого конкурсу краси "Міс Франція" Морган Роллан загинула в страшній дорожно-транспортній пригоді. Про це повідомляє видання Ledaupine.

Трагедія сталася, коли 22-річна дівчина каталася на велосипеді з хлопцем недалеко від міста Вошет в регіоні Луар. Тоді на дорогу раптово виїхав легковий автомобіль. Морган спробувала звернути з дороги, але потрапила під проїжджаючий повз трактор.

Уточнюється, що у дівчини зупинилось серце ще до того, як її доставили в лікарню. Медики констатували смерть красуні прямо на місці аварії. Інші учасники інциденту не постраждали.

Раніше повідомлялося, що російська співачка МакЅим (Марина Максимова) 23 квітня їхала на зйомки нового кліпу і потрапила у страшну ДТП. Зірка вперше прокоментувала інцидент.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Співачка МакЅим мала намір летіти в Москву, щоб зняти там новий кліп "Абонент недоступний", але по дорозі в аеропорт стала учасницею великої аварії. 35-річна знаменитість згадала, що все відбулося за лічені секунди, і вона дивом залишилася жива.

Нагадаємо, що у Росії відбувся фінал конкурсу "Міс Росія 2019". Переможницею стала 20-річна Аліна Санько та її зовнішність тут же почали обговорювати в мережі. Крім титулу Аліна отримала грошовий приз у розмірі 3 млн рублів (приблизно 46 тисяч доларів) і право представляти Росію на міжнародних конкурсах краси.

Як повідомляв портал Знай.uа модельєр Разван Чіобану помер у понеділок вранці, 29 квітня, в ДТП в окрузі Констанца (Румунія), після того, як автомобіль, яким він керував, врізався в кілька дерев. Його тіло було знайдено поруч з автомобілем.

Також портал Знай.uа писав, що манекенщик Thales Соарес (відомий також, як Thales Котта) впав на подіумі на Тижні моди в Сан-Пауло. До нього кинулися лікарі. Чоловіка госпіталізували, але лікарі нічого не могли зробити – він помер.