Весь світ затамував подих в очікуванні, британські ЗМІ не можуть дочекатися появи на світ первістка принца Гаррі і Меган Маркл. Журналісти ретельно стежать за подією в режимі онлайн. Відомо, що народження малюків у королівській сім'ї викликають ажіотаж у користувачів у соціальних мережах.

Колишня актриса Меган Маркл повинна народити в кінці квітня або початку травня. Другий місяць весни підходить до кінця, а новин немає. Тому преса згадала про батька Меган Маркл, який, швидше за все, ніколи не побачить свого онука.

У травні 2018 року Томас Маркл не був запрошений на королівське весілля. Його колишнью дружину, матір герцогині Сассекской Дории Редлан запросили. Зараз 74-річний чоловік мешкає у Мексиці. Днями Daily Mail сфотографував його у закладі швидкого харчування з фаст-фудом Pollo Azil.

На відміну від своєї доньки, Томас Маркл взагалі не дотримується здорового харчування і любить смажену курочку. Це добре видно по його фігурі. Для батька Меган Маркл це буде шостий онук.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Дитина Меган і Гаррі буде сьомою в черзі на престол, позаду свого батька і двоюрідних братів і сестер - принца Джорджа, принцеси Шарлотти і принца Луї, а також принца Чарльза і принца Вільяма. У той же час малюк посуне другого сина Єлизавети принца Ендрю і його дочок принцесу Беатріс і принцесу Євгенію.

Преса переконана, що у Меган і Гаррі народиться хлопчик. Меган Маркл і принц Гаррі, до речі, всупереч королівським традиціям не покажуть малюка в день його появи на світ. Варто зазначити,що це тричі робили Кейт Міддлтон і принц Вільям.

Нагадаємо, Букінгемський палац випадково видав головну таємницю Меган і принца Гаррі: ім'я первістка вже у мережі. На сайті королівської сім'ї зарезервована веб-сторінка для "принца Артура", "принца Джеймса" і "принца Олександра".

Як повідомляв Знай. ua, хто став улюбленим сином Єлизавети II.

Знай. ua писав, що на честь первістка принца Гаррі і Меган Маркл випустили колекційну іграшку.