У Челябінській області Росії раптово спалахнула церква, коли всередині були діти на екскурсії. Шестеро дітей постраждали внаслідок інциденту, який стався в церкві селища Межовий.

Про це пишуть місцеві ЗМІ, повідомляє Politeka.

"Група дітей перебувала на екскурсії і піднялася на дзвіницю, коли на нижньому рівні почалося загоряння. Тому дітям довелося спускатися через задимлені приміщення. На щастя, обійшлося без опіків, всі діти знаходяться у лікарні зі скаргами на задишку, кашель", – повідомили в місцевому МОЗ РФ.

пожежа

Відомо, що на даний момент двоє дітей знаходяться в реанімації. Однак зазначається, що вони перебувають у свідомості та самостійно дихають.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Відомо також, що церква істотно постраждала через пожежу. Зокрема обвуглилися стіни та ікони, вони покрилися сильною кіптявою. Повідомляється, що попередня причина пожежі – замикання електропроводки.

Раніше повідомлялося, що в Києві чоловік підпалив двері квартири своєї колишньої дружини, коли в будинку перебувала вона, її мати і десятирічний син. Зараз вже відомо, що підпал стався в будинку по вулиці Сержа Лифаря, частина підпаленого приміщення, двері сусідньої квартири і коридор вигоріли до тла.

Нагадаємо, що вже кілька днів поспіль на колишньому військовому полігоні у Черкасах рослинність гине в полум'ї пекла. Так, на вулицях Дахновської та Одеської горять гілки і суха трава біля залізничних шляхів, вогонь здіймається досить високо.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", відомий путінський пропагандист Ігор Коротченко, який себе називає військовим експертом, в ефірі "розважального" ток-шоу "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" розповів, що пожежа, яка сталася в Соборі Паризької Богоматері — це натяк на європейське майбутнє і провісник світової війни.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що пожежу в Нотр-Дам-де-Парі можна було передбачити: відомий астропсихолог попередила про нові катастрофи.