Більшість з нас бачили бродячих кішок, що стоять на задніх лапах біля скляних дверей на задньому дворі, благаючих нас відкрити і дати їм частування або почухати вухо.

А як на рахунок алігатора в будинку?

Це майже що сталося з жінкою з округу Флаглер в Палм-Кост у Флориді. Алігатор розміром близько 2 метрів прогулювався уздовж її переднього ганку, стояв на задніх лапах біля вікна, вдивлявся в її будинок. Донна Гейс розповіла, що вона в'їхала у свій гараж, коли почула крики сусідів, що попереджали її швидше закритися зсередини.
Хейс увійшла в будинок з іншого входу і побачила, що в її парадні скляні двері стукає алігатор.

Донна розмістила на своїй сторінці у Facebook відео, де вона знімала цю зустріч, і, ні, вона не годувала несподіваного гостя і не гладила його по голові.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

Швидше, вона поділилася відео публічно, тому що відчувала, що це буде попередженням для інших флоридців, щоб бути обережними.

"Дуже важливо, щоб ми знали про те, що знаходиться зовні, перш ніж відкрити двері", - написала Хейс в гілці коментарів. "Це було дійсно страшно. Я думала, що він збирається розбити скло."

Алігатора відвіз ловець диких звірів, який прибув на місце події .

Нагадаємо, британський рибалка виявив останки людини бронзового століття серед устриць. "На мене дивилися дві очниці": ловець на устриць ледь не посивів від страшної знахідки.

Цікаву і давню знахідку виявив під час лову устриць британський рибалка біля узбережжя острова Мерсі. Разом з молюсками він дістав з дна людський череп, котрому налічується близько 3000 років

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти засумнівалися в тому, що картина "Спаситель світу" належить пензлю великого італійського художника та вченого Леонардо да Вінчі