Президент Росії Володимир Путін вчергове оконфузився екстравагантним зовнішнім виглядом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, блогерт Фашик Донецький помітив доволі "епатажне" взуття Володимира Путіна. Так, на опублікованих кадрах можна помітити величезну підошву, яка значно збільшує ріст кремлівського диктатора.

"На лабутенах нах і в ох**тільних штанях", "Дожили, в хід пішов вже двійник - жінка", "Невже вирішив стать змінити?", "Ребрендинг влади по-російськи", "Страшно подумати, що він одягне в наступний раз", "костюмер, напевно, вже заслали на рудники", "Такий фасон нині не в моді", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Варто відзначити, що це вже не перша подібна витівка, коли Путін намагається відповідати образу "справжнього царя". Раніше він вже відзначився занадто довгими штанами, піджаком не за розміром, типові фотографіх з оголеним торсом чи позуванням у кабіні надзвукового винищувача, не говорячи вже про постійні намагання здаватись вищим ніж є.

Варто нагадати, що російський президент Володимир Путін відповідаючи на питання, чи готовий він постати перед Володимиром Зеленським, сказав, що обраний президент України "не зведений до рангу святих, щоб поставати перед ним".

Нагадаємо, журналіст російської "Нової газети" Павло Канигін посилаючись на джерело, наближене до кураторів невизнаних республік "ДНР" і "ЛНР" розповів, що Донбас повинен повернутися в Україну як максимально долучений до Росії регіон.

Як повідомляв "Знай.ua", в інтернеті жорстко висміяли зустріч Кім Чен Ина і Володимира Путіна. Популярний карикатурист Андрій Петренко буквально підірвав мережу своїм шедевром, який присвятив зустрічі лідерів двох країн.

Також "Знай.ua" писав, що Україна виступає за введення секторальних або міжнародних економічних санкцій проти Москви, а не персональних за роздачу паспортів РФ в Донбасі.

Порошенко - партнер Путіна - програв вибори, Росія змінює стратегію. Семенченко