В Австралії уряд своїм незвичайним рішенням стривожив практично всіх зоозахисників по всьому світу. Відомо, що влада країни до 2020 року зібралася знищити близько 2 мільйонів диких кішок. До речі, на території Австралії живе близько 6 мільйонів особин диких кішок.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби уряду Австралії.

Дика кішка

Причиною подібних заходів стала боротьба з загрозою знищення деяких видів тварин-ендеміків, які живуть тільки на Австралійському континенті. У Міністерстві навколишнього середовища та енергетики країни заявили, що кожен день кішки знищують майже 2 млн рептилій і більше мільйона птахів у всіх регіонах країни, що завдає великої шкоди тваринному світу Австралії.

Дика кішка

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

У деяких штатах влада навіть ввела винагороду за вбивство диких кішок. Зокрема, в штаті Квінсленд платять 10 доларів за скальп однієї тварини. Рішення влади Австралії вже різко засудили багато міжнародних організацій з захисту тварин. Фахівці зазначають, що Австралія повинна вигадати гуманніший спосіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кричущий випадок стався в Ленінградській області Росії. Нещасну тварину врятував машиніст поїзда. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. У Гатчинському районі Ленінградської області невідомі прив'язали до рейок собаку. Тварину вдалося врятувати завдяки машиністу поїзда, який вчасно загальмував. Машиніст зазначає, що помітив собаку, яка сиділа на рейках і почав сигналити. Однак тварина не поворухнулася. Він різко загальмував, пізніше з'ясувалося, що пес був прив'язаний до рейок.

Нагадаємо, в Україні заборонили роботу шапіто: тварин відпустять на свободу.

Як повідомляв Знай.uа шимпанзе почали деградувати: всьому виною спілкування з людьми.

Також Знай.uа писав, мультфільм "Король Лев" змусив ридати звичайного пса: відео приголомшило світ.