Скандальний російський політик Володимир Жириновський опублікував відео, від якого мурашки біжать шкірою. Цього разу він похвалився роликом, на якому розрізає торт у вигляді карти України на дрібні частини.

Неадекватний відеозапис був опублікований у Telegram-каналі Жириновського, передає "Обозреватель".

Відомо, що торт у вигляді карти України скандальному політику подарували на День народження кремлівські пропагандисти Ольга Скабеева та Євген Попов.

На відео можна почути маразматичні міркування депутата нелегітимної Держдуми про поділ України.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Україна, ну що. Вся південно-східна частина — це Росія. Ось у нас є Київ, Чернігів, Суми, Донецьк, Запоріжжя — все це Росія. Ми Києву залишаємо те, з чим він до нас прийшов: Київ, Поділля і щось ще. Ідеальний варіант, звичайно, щоб вони не ображалися, ось це ми залишаємо Україні, одну третину. На Захід з рухом. А дві третини — все це південно-східна Росія. "Малоросія", "Новоросія". А тут нехай називатиметься Галичина. Ось це я залишаю їм. Я нікому нічого поганого не хочу. Одна третина їм, а дві третини нам". примовляє Жириновський, розрізаючи торт на шматки

Нагадаємо, в Інтернеті опубліковано відеоролик, де Володимир Жириновський жорстко критикує політику Путіна ще в 2012 році. Блогер зазначив, що зараз таке навряд чи можливо з огляду на внутрішню і зовнішню політику Російської Федерації.

Блогер показав досить цікавий ролик, де лідер ЛДПР Володимир Жириновський жорстко розкритикував політику Путіна, розповівши, що російський лідер робитиме надалі. При цьому відеоролик був опублікований напередодні 2012 року, коли, за словами блогера, в Росії була ще якась видимість демократії.

Раніше портал писав, що скандальний депутат Державної Думи РФ Володимир Жириновський в черговий раз процитував відомий кремлівський меседж.

Як повідомляв Знай.uа, Жириновський розповів про перший сексуальний досвід у сараї з хлопчиком.

Також Знай.uа писав, що озвірілий Жириновський під час мітингу бив людей по обличчям.