Косметолог і візажист Меган Маркл розповіли про те, як вони справляються з несподіваними висипаннями на обличчі герцогині Сассекської.

Про це повідомляє Daily Mail.

"Я ніколи не рекомендую людям видавлювати запалення в домашніх умовах. Тим не менше я розумію, що всім нам деколи хочеться це зробити. Тому перед тим, як видавити щось, переконайтеся, що у вас чисті руки", — пояснила косметолог Сара Чепмен, яка доглядала за шкірою Маркл перед весіллям.

Вона і візажист Деніел Мартін, які відтворили на обличчі дружини принца Гаррі природний блиск на церемонії одруження, також порадили завжди масажувати область, де з'явилося запалення, і приховувати прищі за допомогою праймера і тіней для повік.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Крім того, потрібно використовувати теплий компрес — змішати теплу воду з невеликою кількістю екстракту гамамелісу і чайного дерева", — уточнила Чепмен, додавши, що завершити догляд за проблемною областю можна точковими наклейками, які допомагають запобігти появі бактерій і зменшують запалення.

Нагадаємо, Меган Маркл може стати президентом США.
Буквально нещодавно з'явилися чутки про те, що дружина принца Гаррі Меган Маркл всерйоз задумалася про можливу заявку на пост президента Сполучених Штатів Америки. Офіційний представник королівської сім'ї прокоментував такий несподіваний сценарій
Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, яке майбутнє чекає на дитину Меган Маркл та принца Гаррі
Спадкоємець британської корони може претендувати на американське громадянство
Також Знай.ua писав, принц Гаррі і Меган Маркл після народження їхнього первістка, переїдуть в Африку.