У Москві на станції метро "Нові Черемушки" сталася стрілянина. В результаті щонайменше дві людини загинули.

Як повідомляє інформаційне агентство ТАСС з посиланням на джерела в правоохоронних органах, інцидент стався ввечері 25 квітня.

За словами співрозмовника ресурсу, попередньо, чоловік відкрив вогонь і застрелив іншого. Після цього він покінчив з собою. В результаті біля входу на станцію були виявлені два тіла з вогнепальними пораненнями.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює всі причини події.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

За інформацією Telegram-каналу 112, стрілянину влаштували приїжджі з Баку (Азербайджан) – "щось не поділили між собою, а коли один з них впав мертвим його опонент застрелився". Це не була дуель.

У Слідчому комітеті РФ підтвердили факт інциденту. За їх версією, стрілянина сталася в результаті конфлікту двох осіб, передає "РИА Новости".

Також є інформація, що в одного із загиблих у результаті стрілянини знайдено в кишені посвідчення журналіста на ім'я Вагіфа Гумбатова, видання The Moscow Times. Цілком ймовірно, що документ є підробленим.

У той же час відомо, що вбивця був озброєний наганом. Він вистрілив своїй жертві в область попереку.

Нагадаємо, на трасі Київ-Одеса, біля села Дачне сталася стрельба. Інцидент стався прямо поруч з постом поліції. Попередньо, обидві сторони конфлікту застосовували травматичну зброю і в його результаті постраждали люди. Про це в середу, 17 квітня на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив прес-секретар поліції Одеської області Руслан Форостяк.

Нагадаємо, у Страсбурзі невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку.

Як повідомляв портал Знай.ua поліція застрелила терориста, який розстріляв людей у Страсбурзі.

Знай.ua писав, що після кривавої стрілянини на ярмарку в Страсбурзі влада країни вирішили запровадити посилені заходи безпеки, які передбачають посилений контроль на кордонах, посилені заходи безпеки на всіх різдвяних ринках у Франції та ін