Одіозний лідер КНДР, відомий у всьому світі тиран Кім Чен Ин приїхав до свого російського колеги, не менш одіозного агресора Володимира Путіна. Не дивлячись на те, що обидва персонажі відомі на світовій політичній сцені диктатори, це перший візит корейського деаспота до російського з часу вступу Кім Чен Ина на посаду в 2011 році.
Кім Чен Ин прибув до Росії вранці 24 квітня. Його бронепоїзд перетнув кордон і зупинився на станції Хасан, після чого попрямував до Владивостока.
На станції Хасан корейського диктатора зустріла російська делегація.

Кім Чен Ин заявив, що мріяв побувати в Росії і його нинішній візит не буде останнім. Також північнокорейський лідер зазначив, що його приїзд - це перший крок у розвитку відносин з Росією.

Однак, спробувати традиційний каравай, який йому піднесли росіяни, Кім Чен Ин відмовився, побоюючись, напевне, повторити долю Скрипалів.

Візит північнокорейського диктатора до Росії ознаменувався й іншими казусами.
Так, у Владивостоці машиніст броньованого поїзду Ким Чен Ина не розрахував і проїхав повз червону килимову доріжку, яка була прокладена до портяга. Довелося здавати назад. І тут відзначилися знаменитий "бігаючий" кортеж Кіма: охоронці просто на ходу протирали поручні вагонів.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Зазначимо, у четвер, 25 квітня, Кім Чен Ин зустрінеться з російським президентом. Зустріч відбудеться за суворих правил безпеки на острові "Русский", його акваторію уже закрили для суден. Пересувається Кім Чен Ин на броньованому потязі, як під час візиту у 2011 році його батька Кім Чен Іра.

Через візит іноземного диктатора у Владивостоці змінили схему руху електричок.
Очікується, що з Путіним Кім Чен Ин говоритиме про спільні інфраструктурні проекти і про політику.
Нагадаємо, дату і місце зустрічі Кім Чен Ин і Путіна до останнього не називали на прохання Пхеньяна.
Як повідомляв портал Знай.ua, Путін готується до "зустрічі року" - з президентом КНДР
Також Знай.ua писав, Кім Чен Ин епічно зганьбився у Ханої, куди прибув на зустріч з Трампом. У мережі показали відео, на якому охоронці Кім Чен Ина біжать біля його автомобіля.