Проявляючи повагу до королеви герцог і герцогиня Кембриджські написали Єлизаветі II привітання з 93-м днем народження на своїй сторінці в Instagram.

Кейт Міддлтон і принц Вільям спеціально у пості не згадали про Меган Маркл з нагоди дня народження королеви Єлизавети II, яка відзначила ще одну свою весну в неділю, 21 квітня.

"Бажаємо дуже щасливого 93-го дня народження її величності королеві!", - підписали Кейт Міддлтон і принц Вільям.

Примітно, до свого посту Кейт і Вільям прикріпили фотографію, зроблену ще в 2016 році до того, як герцогиня Сассекская приєдналася до королівської сім'ї.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

На цій світлині зображена королева у яскравому зеленому вбранні, яка стоїть біля свого чоловіка принца Філіпа і махає рукою. На фото також присутні принци Вільям і Гаррі, а також Кейт, принц Джордж і принцеса Шарлотта. На оригінальній фотографії є також принц Чарльз, що стоїть поруч з Кейт, але він був обрізаний.

До речі, якби було бажання, з минулорічної події можна було б взяти абсолютно іншу світлину, на якій також присутня Меган Маркл, але Кейт Міддлтон і принц Вільям не зробили цього.

У зв’язку з цим користувачі мережі обурені тим фактом, що королівська сім'я вирішила опублікувати фотографію без Меган: "А де Меган?", "Не добре. Де Меган?", "Я тільки що помітив, що Меган відсутня на фотографії".

Нагадаємо, Меган Маркл з принцем Гаррі після народження первістка відправлять до Африки: що сталося.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, в мережі показали унікальні кадри з королевою Єлизаветою II.

Також портал Знай.ua писав, що шанувальники Кейт Міддлтон дуже переймаються її здоров'ям. Останнім часом герцогиня Кембриджська надто нездоровий вигляд, вона дуже схудла.