Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл можуть переїхати до іншої країни після народження їхнього первістка.

Про це пише видання The Sun.

Так, видання зазначає, що королівське подружжя може переїхати до Африки. принц Гаррі та Меган Маркл, за наказом Букінгемського палацу щонайменше два-три роки можуть провести в Африці, де займатимуться благодійністю та "просуватимуть" Британію.

королівське подружжя

"Обговорення знаходяться на ранній стадії. Але план полягає в тому, щоб знайти новий спосіб використовувати їх можливості "м'якої сили", швидше за все, в Африці", – розповів джерело в двірських колах.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

У палаці хочуть знайти спеціальну роль для Гаррі, оскільки його старший брат Вільям починає готуватися до того, щоб зійти на трон після смерті королеви Єлизавети II. Крім того, від'їзд подружжя позбавить їх від конфліктів, які з приходом до палацу колишньої американської акторки, сварки в королівській родині не вщухають, а преса постійно отримує привід для гарячих обговорень.

Рішення про те, де будуть жити Гаррі і Меган Маркл, може бути прийнято не раніше 2020 року. Серед варіантів – Лесото, Ботсвана, Малаві та ПАР. Букінгемський палац обговорить з урядом фінансування перебування та безпеки представників монархії за кордоном.

Нагадаємо, королева Єлизавета II, 21 квітня, святкує 93-річчя. Стало відомо про рокове рішення, яке монархиня прийняла щодо свого трону на наступника.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, в мережі показали унікальні кадри з королевою Єлизаветою II.

Також портал Знай.ua писав, що шанувальники Кейт Міддлтон дуже переймаються її здоров'ям. Останнім часом герцогиня Кембриджська надто нездоровий вигляд, вона дуже схудла.